Una derrota que fa mal

Handbol. El Sarrià de Josep Espar no rendibilitza una bona primera part i claudica davant de l’ofici i la superioritat física d’un rival directe

UE Sarrià 30 Còrdova 31

UE SARRIÀ:Toro, Pararols, Arnau (4), Pórtulas (1), Masmiquel (1), Lozano (10), Teixidor (3), Mauro (9), Ballester, Lucea, Font, Fina, Mariscal, Iñaki (2), Biosca i Moreno (ps).CAJASUR CÒRDOVA:Torres, Frelijj, Portero, Moyano (5), León (6), Morales (5), Jiménez, Parejas, Unzner (2), Povedano (1), Jung (7), Requena (1), Abad (2) i Gómez (2).PARCIALS:1-1, 4-3, 7-7, 10-10, 17-16; 20-22, 23-25, 25-27, 27-29 i 30-31.ÀRBITRES:Lucas Crespo i Pedro Eiras.T.V.:Directa a Povedano, del Còrdova.Exclusions:Pararols (2), Mauro (2) i Font, i a Jung (2), Abad (2), Moyano, Frelijj i Gómez.

El Sarrià va perdre per 30-31 contra el Cajasur Còrdova, un rival directe de la divisió d’honor plata en un partit jugat sense públic. La primera part va ser esperançadora (17-16), però, en la segona, els andalusos van imposar el ritme i van millorar també en defensa. Els locals van notar la falta de recursos en la primera línia en un partit d’alta velocitat. El Sarrià rebrà, dimarts (21 h), el Bidasoa en la copa, aquest cop amb públic. El conjunt del Gironès va començar bé en defensa i no va rebre cap gol en quatre minuts d’una primera part en què va tenir molts cops dos gols de marge. Guillem Lozano –7 gols en el període– va ser clau, amb 5/6 penals.

El Còrdova, amb més ofici, va saber aprofitar les oportunitats i els dèficits en el segon temps, posant-se per primer cop per davant (19-20) quan tenia dos exclosos.