Rugbi

La Santboiana no té aturador i tancarà l’any com a líder la lliga

L’equip de Guerrero mostra el seu potencial amb una exhibició contra l’últim campió, el VRAC

El VRAC de Valladolid, vencedor de nou de les últimes deu lligues, ha tastat també aquesta temporada la medecina de la Santboiana al Baldiri Aleu (37-3). El degà del rugbi català, que celebra aquest 2021 el centenari, continua la seva marxa triomfal a la lliga i gràcies a la victòria d’aquest diumenge s’ha situat líder amb sis victòries i només una derrota en una jornada complicada per als de Sergi Guerrero ja que dos dels seus jugadors més determinants, el capità Afa Tauli, i l’ala Jordi Jorba tenien partit amb la selecció espanyola.

El Barça tampoc perd l’estela dels millors en el campionat. Els blaugrana van jugar la setmana passada el partit avançat de la setena jornada i van passar per sobre Les Abelles (41-21). Ara són tercers a dos punts dels de Sant Boi, empatats a punts amb l’altre gran favorit de la lliga aquest curs, El Salvador.

L’última lliga que van conquerir els de Sant Boi va ser la del 2005-06. El Barça, per la seva banda, no en guanya cap des de la temporada 1953-54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)