Tennis

Nadal torna contagiat d’Abu Dhabi

Tennis. El manacorí va dinar amb el rei emèrit Joan Carles I després de jugar contra Andy Murray en el torneig Mubadala, però la Casa del Rei anuncia que el Borbó ha donat negatiu

Rafael Nadal ha anunciat que en tornar a casa després de disputar el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi, on va reaparèixer després de més de quatre mesos, ha donat positiu per covid-19. El manacorí va inaugurar una acadèmia a Kuwait, on va jugar un partit contra David Ferrer, i el cap de setmana passat va reaparèixer en el torneig Mubadala, en què va perdre contra el britànic Andy Murray i el canadenc Denis Shapovalov. El seu partit contra Andy Murray va ser presenciat pel rei emèrit Joan Carles I, amb qui va dinar. El Borbó no s’ha contagiat, segons va confirmar ahir la Casa del Rei.

Nadal explica que tant a Kuwait com a Abu Dhabi van passar controls cada dos dies i tots van resultar negatius, l’últim divendres, i revela que està “passant uns moments desagradables”, però confia “anar millorant a poc a poc”. “Ara estic confinat a casa i he informat del resultat les persones que han estat en contacte amb mi”, explica l’exnúmero u mundial, que indica que ara ha de “tenir flexibilitat” amb el seu calendari. Tenia previst jugar el torneig de Melbourne, del 3 al 9 de gener, per preparar l’obert d’Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)