Natació

El CN Sant Andreu i el CN Sabadell reforcen el lideratge en l’equador de la copa de clubs

El club andreuenc i el sabadellenc tenen ben encarrilats els títols de la competició femenina i la masculina, respectivament, després de la primera jornada

El CN Sant Andreu, en dones, i el CN Sabadell, en homes, han reforçat el seu lideratge en la sessió de tarda i tenen molt ben encarrilat el títol de la copa de clubs que es tancarà demà en la piscina Pere Serrat del club andreuenc. Amb la meitat de les proves computades, l’equip de les amfitriones suma 347 punts i avantatja en 70,5 al CN Sabadell, el segon classificat, i en 91 al Gredos San Diego. En la copa masculina, el CN Sabadell s’enfila fins als 318 punts, clarament destacat per davant del CN Sant Andreu (224) i el Real Canoe (211), que desbanca momentàniament el Gredos San Diego (207), del tercer graó del podi. El resultat més destacat de la sessió de tarda ha estat la victòria d’Albert Escrits (CN Sant Andreu) en els 1.500 m (15:26.63), seguit a no gaire distància de Ferran Julià (CN Sabadell, 15:33.31).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)