Natació

Els títols de copa, ben encarrilats

Natació. El CN Sant Andreu (347), en dones, i el CN Sabadell (318), en homes, compleixen els pronòstics i lideren la competició amb autoritat després de la primera jornada a la piscina Pere Serrat

L’equip femení del CN Sant Andreu té molt ben encarrilat el novè títol consecutiu de la copa d’Espanya de clubs després de la primera jornada a la piscina Pere Serrat. En la copa masculina, el CN Sabadell, amb els reforços de Carles Coll (200 m braça, 200 m estils i 100 m braça) i Manu Martos (100 m i 200 m esquena), a més de les victòries del velocista Sergio de Celis (50 m papallona i 50 m lliures), va confirmar les bones expectatives prèvies i també mana amb autoritat un cop superat l’equador de la competició. Amb la meitat de les proves computades, el CN Sant Andreu suma 347 punts, seguit pel CN Sabadell (276,5) i el Gredos San Diego (256), de Madrid. Entre els homes, les posicions estan invertides. El CN Sabadell ja s’enfila fins als 318 punts, seguit a gran distància del CN Sant Andreu (224) i encara més del defensor del títol, el Real Canoe (211), que provisionalment deixa el Gredos San Diego (207) fora del podi. Les millors marques de la primera jornada les van signar Albert Escrits (CN Sant Andreu) en els 1.500 m (15:26.63) i Marina García (CN Sabadell) en els 200 m braça (2:29.30).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)