Natació

El CN Sant Andreu rebaixa el rècord espanyol de 4x50 m lliure

El quartet del club barceloní format per Lidón Muñoz, Marta González, Àfrica Zamorano i Alba Guillamon ha aturat el cronòmetre en 1:42.27 en la segona sessió matinal de copa

El CN Sant Andreu ha establert en la sessió matinal de la jornada de cloenda de la copa de clubs un nou rècord estatal de 4x50 m lliure. El quartet format per Lidón Muñoz, Marta González, Àfrica Zamorano i Alba Guillamon ha aturat el cronòmetre en 1:42.27 rebaixant la plusmarca que ja tenia el mateix club andreuenc des del 2020 (1:42.59). En espera de la sessió de tarda a la piscina Pere Serrat, que comença a les 17 hores, el CN Sant Andreu lidera la competició amb 493 punts, seguit pel CN Sabadell (381,50) i el Gredos San Diego (352).

En la copa masculina, el CN Sabadell, amb 495 punts, encapçala clarament la classificació, per davant del CN Sant Andreu (367) i el Real Canoe (361), que pugnen pel subcampionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)