Natació

El CN Sant Andreu i el CN Sabadell segellen els títols de la copa de clubs

L’equip de les amfitriones ha pogut comptar amb el reforç d’última hora de Jessica Vall, acabada d’aterrar del mundial d’Abu Dhabi

El CN Sant Andreu, en dones, i el CN Sabadell, en homes, han acabat de rematar la feina i han segellat el títol de la copa d’Espanya de clubs que s’ha disputat en dues jornades a la piscina Pere Serrat de Barcelona. Acabada d’aterrar d’Abu Dhabi, l’equip amfitrió ha comptat amb el reforç de Jessica Vall, que va haver de marxar abans d’hora del mundial per culpa d’una faringitis. En la sessió matinal se l’ha pogut veure animant a les seves companyes des de la grada i a la tarda no només s’ha vist en cor de competir sinó que ha guanyat els 50 m braça amb el millor registre de les participants (31.64). Després també ha contribuït al triomf del CN Sant Andreu en el relleu de 4x100 m estils (4:06.66), amb què s’ha posat el punt i final a la competició.

El CN Sant Andreu ha sumat 640 punts, i l’han acompanyat en el podi el CN Sabadell (508,50) i el Gredos San Diego (463,50). El CN Barcelona ha ocupat la cinquena plaça (389), mentre que el CN Terrassa no ha pogut evitar el vuitè i últim lloc (243), i el corresponent descens a primera divisió.

El CN Sabadell, deu anys després

En la copa masculina, el CN Sabadell ha conquerit el màxim guardó deu anys després de la seva última victòria, la temporada 2010-11 a Terrassa. L’equip sabadellenc, amb 636 punts, ha culminat un gran campionat i ha precedit el Real Canoe (487), que en la sessió final li ha acabat pispant el segon lloc al CN Sant Andreu (469). El CN Terrassa (392,50) i el CE Mediterrani (386,50) han ocupat la cinquena i la sisena posició, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)