Handbol

Set catalans disputaran l’europeu amb la selecció espanyola

El seleccionador Jordi Ribera convoca Ian Tarrafeta, Antonio García, Joan Cañellas, Ferran Solé, Aleix Gómez, Aitor Ariño i Adrià Figueras

Set jugadors catalans formaran part de la selecció espanyola que disputarà l’europeu que es jugarà a Eslovàquia i Hongria del 13 al 30 de gener. El seleccionador espanyol, el sarrianenc Jordi Ribera, ha donat la llista definitiva de dinou jugadors, que són els mateixos que han estat en la segona fase de preparació.

Els catalans convocats són Ian Tarrafeta (PAUC Handball), Antonio García (Fraikin Granollers), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), Ferran Solé (PSG), Aleix Gómez i Aitor Ariño (Barça) i Adrià Figueras (Chartres Metropole). El tècnic català també ha convocat els jugadors del Barça Gonzalo Pérez de Vargas i Ángel Fernández, i el del Granollers Chema Márquez.

La selecció espanyola jugarà la primera fase de l’europeu a Bratislava contra la República Txeca (dijous 13), Suècia (dissabte 15) i Bòsnia i Herzegovina (dilluns 17).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)