Ciclisme

Marc Soler: “Les coses surten o no, però les vull fer al cent per cent”

“Tots els equips del World Tour tenen molt nivell, però a vegades es necessiten altres estímuls per seguir il·lusionat sobre la bici, necessitava el canvi, i ara em trobo amb ganes. Vaig marxar del Movistar després de 7 anys, tranquil i sabent que havia fet les coses bé”. És Marc Soler (Vilanova i la Geltrú, 1993) en l’estada que fa l’UAE a Alacant, per preparar la que serà la primera de les seves dues temporades a l’equip del doble campió del Tour, Tadej Pogacar. Ser l’escuder de l’eslovè camí de la seva tercera entrada triomfant a París i en la Vuelta és la tasca encomanada a Sole.

La volta al País Valencià, la Strade Bianche, la Tirrena - Adriàtic, la Volta a Catalunya i al País Basc i les dues cites de tres setanes, Tour i Vuelta, són el calendari que seguirà Soler, que espera estar al davant en les curses de set dies. “Sempre miro de donar el màxim, i vinc per a això. Les coses surten o no, però les vull fer al cent per cent” diu en declaracions a EFE

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)