Patinatge

Benjamí Pons i Josep Gómez, candidats provisionals a la presidència de la FCP

Fins el dia 17 de gener es poden presentar recursos, i les votacions serien el dia 29

La Junta Electoral de la Federació Catalana de Patinatge ha proclamat provisionalment les candidatures encapçalades per Benjamí Pons i Josep Gómez com a aspirants a les eleccions a president i Junta Directiva de la FCP. Han estat les úniques candidatures presentades i han superat el mínim d’avals demanats. Dels 165 avals presentats per Benjamí Pons, 142 han estat considerats vàlids, mentre que dels 47 de Josep Gómez se n’han validat 37. Aquest era precisament el nombre d’avals necessari per passar el tall segons el reglament.

Fins el dia 17 de gener es pot presentar recurs contra els candidats o les candidatures i la Junta Electoral els examinarà el dia 18. Si es confirmen les dues provisionalment acceptades, la campanya electoral començaria el 19 de gener i les votacions tindria lloc el 29 de gener a les quatre delegacions territorials de la FCP.

La candidatura encapçalada per Benjamí Pons també està formada per Eduard Casals, Montse Mata, Benedicte Piqué, Bienve Pardell, Josep Antoni Serrano, Lola Domene, Cristina Clota, Òscar Saldaña, Ivan Tibau, Cati Fontané, Alfred Verdaguer, Maria Majó, Goretti Isern, Toni Ribó i Judith Martínez.

L’encapçalada per Josep Gómez compta també amb Maria Dolors Ferrer, Jordi Creus, Pep Busquets, Miquel Viñas, Josep Maria Santos, Pere Torras, Fernando Pérez, Pam Queraltó, Teresa Bernadas, Joan Bonvehí, Quim Paüls, Carles Compte i Pere Jolís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)