Sofert triomf de l’equip de Ribera en el debut europeu

Handbol. Mrkva (17 aturades), un malson per a l’atac del conjunt espanyol

Espanya 28 República Txeca 26

ESPANYA:Gonzalo (1); Aleix (4, 3 p.), Maqueda (2), Gedeón, Peciña, A. García (3), Fernández (3) –cinc inicial–; Corrales (p.s.), Gurbindo (6), Solé (2), Figueras (3), Cañellas (1), Casado (2), Ariño, Tarrafeta (1) i Sánchez-Migallón.REPÚBLICA TXECA:Mrkva; Jurka (1), Kasparek (3), Babak (5), Becvar (1), Hrstka (6, 3p) y Reichl (3) –cinc inicial–; Mizera (p.s.), Piroch (2), Cip (1), Petrovsky (2), Vanco, Klima, Patzel (1), Solak (1) i Franc.PARCIALS:1-1, 2-4, 5-4, 9-7, 12-9, 14-11; 15-13, 17-15, 20-16, 21-19, 25-22 i 28-26.ÀRBITRES:Pavicevic i Raznatovic. Exclusions: Cañellas (18’) i Peciña (50’), per part d’Espanya; i Kasparek (4’ i 16’), Franc (21’), Petrovsky (39’), Becvar (40’), Patzel (40’) i Solak (48’), per part de la República Txeca.

La selecció espanyola, amb la intervenció dels set jugadors catalans, va segellar una soferta victòria contra la República Txeca en el seu debut en l’europeu d’Hongria i Eslovàquia. A partir de la defensa i amb major dinamisme en atac, el combinat de Jordi Ribera va necessitar 10 minuts per agafar la iniciativa i arribar al descans amb avantatge (14-11). Després de la represa, el futur porter del Kiel Tomas Mrkva (MVP amb 17 aturades) es va convertir en el principal antídot del joc de l’equip espanyol, que va trobar en el vallesà Antonio García el desembussador necessari en el tram final del partit.