Tennis

Djokovic, detingut a Austràlia a l’espera de la decisió final

L’han traslladat a un hotel de Melbourne i un jutge haurà de decidir finalment si és deportat o pot continuar al país per jugar el primer Grand Slam del 2022

Novak Djokovic ha estat detingut un cop més a Melbourne al matí (hora local a Austràlia) i posat a disposició judicial. El número 1 del món hauria acordat, segons els mitjans locals, lliurar-se a les autoritats australianes per declarar posteriorment en el judici ràpid en el qual ha de comparèixer per saber si pot jugar el primer Grand Slam de la temporada.

El tennista, que va entrar al país sense un certificat de vacunació, ha estat traslladat juntament amb el seu equip local i dos agents de duanes per preparar la defensar del seu cas i posteriorment s’ha desplaçat a un hotel que serveix com a centre de detenció d’immigrants, on tindrà lloc la seva vista amb el jutge aquesta nit (hora catalana). Serà llavors quan es pregui la decisió definitiva sobre la deportació del jugador i una possible pena de tres anys sense poder entrar al país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)