Tennis

Zverev accedeix amb solvència a la tercera eliminatòria de l’obert d’Austràlia

Ha superat el jugador local John Millman per 6-4, 6-4 i 6-0

L’alemany Alexander Zverev (3) ha superat amb solvènca el jugador local John Millman (6-4, 6-4 i 6-0) en 1h59 en l’últim partit de la tercera jornada al Rod Laver Arena de l’obert d’Austràlia. En la tercera eliminatòria se les heurà amb el moldau Radu Albot, provinent de la fase prèvia.

En la posada en escena, els dos jugadors s’han trencat el servei en els tres primers jocs. A partir del quart, l’alemany ha pres el comandament i ha sentenciat el primer parcial en 50 minuts i un 75% d’encert en el primer servei. En el segon set, Zverev n’ha tingut prou amb un trencament en el tercer joc per prendre novament la iniciativa. El campió olímpic ha alternat aces amb dobles faltes (6-5), però ha sabut mantenir la concentració davant la sorollosa afició aussie. El tercer set no ha tingut història i el tennista germànic l’ha segellat en blanc en menys de mitja hora (28’).

En la sessió nocturna a Melbourne Park també han destacat els triomfs de dues de les favorites en el quadre femení: la grega Maria Sakkari (5) contra la xinesa Qinwen Zheng (6-1 i 6-4), i la japonesa Naomi Osaka (13) contra la nord-americana Madison Brengle (6-0 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)