Tennis

Paula Badosa ha de treballar i patir per arribar als vuitens de l’Obert d’Austràlia

L’empordanesa ha derrotat en tres sets (6-2, 5-7 i 6-4) la jove l’ucraïnesa Marta Kostyuk

Paula Badosa no ho ha tingut fàcil per classificar-se pels vuitens de final de l’Obert d’Austràlia. La jugadora de Begur, vuitena cap de sèrie, ha hagut de treballar i patir a sobre la pista per derrotar Marta Kostyuk per 6-2, 5-7 i 6-4 en 2h19. La jove ucraïnesa de 19 anys, 66 del rànquing mundial, ha plantat cara, ha demostrat la seva qualitat i ha fet que l’empordanesa deixés escapar el seu primer set en el torneig.

Paula Badosa ha trencat el servei de la seva rival en el primer joc dels tres sets, però cada un ha tingut un desenvolupament diferent. En el primer ha agafat una ràpida avantatge de 4-1 i s’ha imposat sense problemes, però en el segon ha patit. Del 4-2 a passat al 4-5 i ha cedit el set. L’empordanesa ha tingut problemes amb el seu servei durant el partit i ha concedit moltes pilotes de break a la seva rival. En la tercera i definitiva màniga Paula Badosa ha controlat el joc sense distanciar-se i s’ha imposat en la sisena pilota de partit.

La rival de Paula Badosa en els vuitens de final serà la nord-americana Madison Keys, 51a del rànquing mundial, que ha derrotat la xinesa Qiang Wang per 4-6, 6-3 i 7-6 (2).

En quadre femení la quarta i la cinquena favorita també han accedit als vuitens de final. La txeca Barbora Krejcikova (4) ha necessitat tres sets i dues hores i deu minuts per derrotar per 2-6, 6-4 i 6-4 la letona Jelena Ostapenko (26). La grega Maria Sakkari (5) ha derrotat per la via ràpida en dos sets i 1h22 la russa Veronika Kudermetova per 6-4 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)