Tennis

Granollers i Zeballos avancen per la via ràpida als vuitens de dobles de Melbourne

Zverev no te problemes amb Albot en el quadre individual

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, tercers favorits del quadre de dobles, han avançat per la via ràpida fins als vuitens de final de l’Obert d’Austràlia al derrotar l’anglès Jonny O’Mara i el bielorús Andrei Vasilevski per un doble 6-3 en una hora i cinc minuts. Els propers rivals del barceloní i l’argentí seran el jugador de Conca Pablo Andujar i el d’Alzira Pedro Martínez que han superat per 6-3 i 7-6 (6) els neerlandesos Robin Haase i Botic van de Zandschulp.

En el quadre individual el tercer cap de sèrie, l’alemany Alexander Zverev, no ha tingut cap problema per accedir al vuitens al superar per 6-3, 6-4 i 6-4 al jugador de Moldàvia Radu Albot. L’asturià Pablo Carreño (19) ha derrotat el nord-americà Sebastian Korda per 6-4, 7-5, 6-7 (6) i 6-3. Carlos Alcaraz (31) ha protagonitzat i ha perdut un partit espectacular contra l’italià Matteo Berrettini (7) de quatre hores i deu minuts. El murcià ha estat derrotat per 2-6, 6-7 (3), 6-4, 6-2 i 6-7 (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)