Atletisme

L’hegemonia del Barça, en joc a Sabadell

Atletisme. L’entitat blaugrana intentarà recuperar el tron masculí en el campionat català de clubs ‘indoor’ que l’any passat li va prendre l’AA Catalunya

L’hegemonia del Barça en el campionat de Catalunya de clubs en pista coberta ha resultat alterada en les dues últimes edicions per l’AA Catalunya, que el 2020 es va imposar en la competició femenina i el 2021, amb el Palau Sant Jordi com a escenari, es va emportar el títol en la categoria masculina. La resposta del club blaugrana per recuperar la doble supremacia i els progressos dels aspirants, l’Hospitalet Atletisme –segon en homes i tercer en dones el 2021– i l’Avinent Manresa –subcampió femení–, més enllà de l’Agrupació aporta més al·licients a la competició, que demà torna a la pista coberta de Sabadell, tot i que amb l’antiga corda del Sant Jordi. Més enllà dels quatre clubs amb més potencial, també presenten equip en les dues categories, el Cornellà Atlètic i el Lleida UA, mentre que el CA Igualada i la UA Terrassa ho fa en homes, i el CA Tarragona i la Unió Colomenca, en dones.

Pel que fa als noms propis, destaca la participació dels recordistes catalans de 200 m Pol Retamal (FC Barcelona) i perxa Mònica Clemente (Avinent Manresa), i l’especialista en tanques mallorquina Caridad Jerez (FCB).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)