Atletisme

Daniel Mateo, cap de cartell en la mitja de Terrassa

L’olímpic maratonià mirarà de rebaixar la plusmarca de Carles Castillejo (1h03:30) en un recorregut més pla i cèntric

El maratonià olímpic Daniel Mateo (Nike) és el cap de cartell de la mitja marató de Terrassa, que demà estrena un circuit més pla i cèntric, i homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme. La sortida (10 h), amb uns 2000 participants, serà al Parc dels Catalans i l’arribada a la Rambla d’Ègara. El fondista de Sòria, olímpic als Jocs de Tòquio i amb un millor registre en la mitja de 1h02:35, intentarà superar la plusmarca de la prova terrassenca, en poder de Carles Castillejo (1h03:30), des del 2016. Entre els seus rivals destaca la presència del letó Dimitrijs Serjogins (1h04:03), l’italià Francesco Agostini (1h04:41), els marroquins Ziadi i Jauad El Bisis, i el català Ibrahim Chakir (Bikila), en ple procés de transició de la pista a la ruta. En la prova femenina, el registre de referència a Terrassa és d’1h13:13, aconseguit el 2019 per la polonesa Karolina Nadolska. Les principals candidates al triomf són les marroquines Soukaina Atanane (1h13:08) i Houda Aheltiou i la brasilera Valdilene Dos Santos (1h13:41).

En paral·lel a la mitja marató també es disputarà la Cursa Santi Centelles, de 5 km i amb la participació d’uns 800 corredors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)