Esquí

Els esportistes de la FAE, repartits arreu d'Europa

Ahir es van celebrar diversos entrenaments oficials a Àustria, França i Itàlia

Els esportistes de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) continuen entrenant per excel·lir entre l'elit mundial, i ahir ho van fer en diverses modalitats, i en estacions d'arreu d'Europa.

D'una banda, Cande Moreno va participar en els entrenaments de la Copa d'Europa de velocitat que s'està celebrant aquests dies a l'estació austríaca de St. Anton. Recordem que Moreno serà al portilló de sortida del descens i del supergegant, i ahir es va celebrar la primera jornada d'entrenaments de descens. L'andorrana va sortir del traçat i no va poder completar la baixada. Avui es varà un altre entrenament oficial, mentre que les competicions estan previstes per demà i demà passat (26 i 27) amb sengles descensos, i per divendres (28) per al supergegant.

D'altra banda, el grup masculí de l'EEBE (l'equip de joves) va participar, també ahir, en els entrenaments oficials del descens FIS de Meribel. Pere Cornella va ser 20è a 2.82 del millor crono, que va ser per al francès Leo Ducros, amb 1.33.88. Ferran Torres va acabar 45è a 4.39, mentre que Eric Ebri va ser 62è a 5.60 i Cerbi Gil 72è a 7.85. Avui es disputa un descens i la combinada.


Jordina Caminal i Jèssica Núñez també van tornar ahir a la competició (Foto: FAE)

Per la seva banda, Jordina Caminal i Jèssica Núñez van tornar a la competició, i ho van fer amb els entrenaments oficials de descens de Passo San Pellegrino, a Itàlia. Es van celebrar dos descensos. En el primer, Jordina Caminal va ser 3a amb +0,65, mentre que Jèssica Núñez va acabar 6a amb +3.10. En el segon descens, Caminal va acabar 4a amb +0.81, i Núñez 5a amb +2.68.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)