Atletisme

Mechaal bat el rècord català de 3.000 m i fa mínima pel mundial de pista coberta

El palamosí ha fet un registre de 7:36.57 al ser segon a Karlsruhe

Adel Mechaal (New Balance) ha iniciat molt bé la temporada de pista coberta i ha batut el rècord català de 3.000 m i ha fet la mínima pel mundial en la primera cita del circuit mundial que s’ha fet a la localitat alemanya de Karlsruhe. El palamosí ha fet una gran marca de 7:36.57, que l’ha situat en la segona posició de la cursa, i ha superat la marca que ell mateix tenia com a rècord català des del 2018, també a Karlsruhe, de 7:40.14. Adel Mechaal ha fet la mínima per anar al mundial de pista coberta de Belgrad (7:50). Aquest registre el situa com la quarta marca estatal. La victòria ha sigut per l’etíop Berihu Aregawi amb 7:24.21, millor marca mundial de l’any, i que buscava batre el rècord mundial (7:24.90).

En els 1.500 m Esther Guerrero ha acabat vuitena amb 4:09.06, a set centèsimes de la mínima pel mundial. La banyolina ha tirat del segon grup, però en els darrers 300 m no ha pogut mantenir el ritme i ha perdut posicions.

El suec Armand Duplantis ha guanyat la perxa amb 6,02 m i després ha intentat batre el seu propi rècord mundial (6,18 m) però ha fallat els tres intents sobre 6,19 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)