Suècia serà el rival de la selecció espanyola en la final de l’europeu

El conjunt suec ha derrotat França per un mínim 33-34 en la segona semifinal

Suècia s’ha classificat per la final de l’europeu al derrotar França per un mínim 33-34 en la segona semifinal. El conjunt suec serà el rival d’Espanya en la final que es disputarà diumenge (18 h).

El conjunt francès ha començat dominant la segona semifinal (7-4 en el minut 9), però l’equip suec s’ha refet, ha començat a aprofitar les seves ocasions i s’ha situat per primer cop per davant en el marcador en el minut 22 (10-11). S’ha arribat al Al descans amb tres gols d’avantatge per Suècia, 14-17.

En l’inici de la segona meitat Suècia s’ha distanciat de cinc gols (14-19), però França s’ha mantingut dins el partit i a quatre minuts del final s’ha situat a només un gol (31-32). El conjunt francès ha disposat d’un atac a cinc segons pel final per empatar, però el porter suec Andreas Palicka, un dels grans protagonistes del partit i que ha fet tres gols, ha aturat el llançament i Suècia ha guanyat per 33-34.