Futbol sala

La selecció espanyola goleja Geòrgia (0-8) i passa als quarts de l’europeu

Ha acabat primera del seu grup i s’enfrontarà a Eslovàquia

La selecció espanyola ha golejat Geòrgia per 0-8 en el darrer partit de la fase de grups de l’europeu que s’està disputant als Països Baixos i s’ha classificat pels quarts de final. Espanya, amb tres jugadors catalans, necessitava la victòria per acabar primera del grup D i l’ha aconseguit de manera clara. El seu rival en els quarts serà Eslovàquia que ha acabat segona del grup C i s’enfrontaran dimarts per un lloc en la semifinal.

En la primera meitat el combinat estatal s’ha avançat amb un 0-3 i en la segona ha completat la golejada. Adolfo ha marcat el setè i el vuitè gol, i el blaugrana Lozano el segon. Dídac Plana ha sortit de porter titular, mentre que Adolfo ha jugat en la segona meitat els seus primers minuts, ja que estava passant la quarantena per contacte amb un positiu. Esteban es va lesionar en el segon partit del grup i va haver de tornar cap a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)