El Sarrià, sense públic, cedeix contra el Port Sagunt (28-34)

El Sarrià ha tornat a la lliga amb una derrota contra el Port Sagunt en el segon partit que s’ha hagut de jugar a porta tancada per la sanció que va rebre el club gironí. A aquesta dificultat s’hi han afegit, a més, les baixes que manté Josep Espar de jugadors com Vicente i Mariscal. Masmiquel tampoc ha pogut jugar avui.. Ballester, Martí Arnau i Teixidor, a més, encara surten de les seves respectives lesions.

El Port Sagunt, equip que va baixar de l’Asobal amb una plantilla construïda per pujar aquest mateix any, ha sentenciat ja el partit en la primera part (11-18) contra els joves jugadors sarrianencs, que no han trobat el ritme en atac per trencar la defensa, sempre molt tancada dels visitants. La bona actuació de Biosca sota els pals no ha estat suficient ja que els valencians han trobat solucions, sobretot jugant amb els seus dos pivots, Sedano i Suárez, i recuperant pilotes i corrent ràpid endavant. Espar ja ha demanat dos temps morts a la primera part per fer canvis defensius.

En el segon temps els sarrianencs, tot i veure’s 9 a sota (11-20), no han abaixat els braços pensant sobretot en els propers partits quan arribin rivals directes per la permanència. L’equip s’ha arribat a posar a 4 (24-28) després d’uns bons minuts amb accions brillants en atac i millor actitud en defensa. Moreno també ha tingut bons minuts sota els pals durant el segon temps.