Ciclisme

Cole Paton i Savilia Blunk estrenen el palmarès de la VolCAT Platja d’Aro

Els nord-americans Cole Paton i Savilia Blunk (Orange Seal Off-Road Team) són els primers vencedors de la VolCAT Platja d’Aro, la cursa que repartia els primers punts UCI al país aquest 2022 i que comptava amb 600 participants. L’etapa inaugural, dissabte, tenia 40 quilòmetres amb 1.150 metres de desnivell positiu acumulat amb moltes pujades i baixades, en una de les quals Paton es desempallegava de Xavier Ariza (Corratec-Vic Sports Team), Victor Vidal (Veloroc Cavaillon) i Alejandro Gómez (RR Bikers), amb qui formava el grup capdavanter. Savilia Blunk no va tenir rival en la categoria femenina seguida de Noemí Moreno (Pallarès Factory) i Jordina Muntadas (Cannondale TBellès), segona i tercera.

La segona etapa tenia 41 km i 800 m D+ i en els primers compassos es formava un grup de sis amb Paton, David Campos (BH Temple Cafes Co-Factory), Julen Latorre (Aiala S.C.), Xavi Ariza (Corratec-Vic Sports), Victor Vidal (Veloroc Lapierre) i Alejandro Gómez (RR Bikers). Campos va patir una avaria que el descartava i Paton amb un atac al final aconseguia repetir triomf en solitari. Ariza superava Latorre en la lluita per ser segon i, en la general, Vidal i Ariza completaven el podi. Savilia Blunk també va guanyar la segona etapa, amb Naima Madlen (Buff-Megamo MTB Team), que acabaria segona en la general darrera la cinc cops campiona d’EUA, segona i Moreno tercera (Pallarès Factory). L’RR Bikers va guanyar la classificació per equips, seguit del Biking Point CC i l’Òdena Esport Ciclista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)