Més esport

Mirambell és 24è després de les dues primeres baixades de tobogan en els Jocs de Pequín

Demà al migdia (13.20 h) disputarà la tercera mànega que decidirà els vint pilots que competiran en la quarta i última sèrie

El pilot català Ander Mirambell ocupa provisionalment el 24è lloc després de les dues primeres mànegues de tobogan, que suposen la seva quarta participació en uns Jocs Olímpics d’Hivern. Mirambell s’ha classificat en la 23a posició en la primera baixada i en la 25a en la segona, i s’ha situat a 5:48 del líder, l’alemany Christopher Grotheer. “Acaba la primera jornada a Pequín. En la primera baixada he marcat el rècord del circuit per uns minuts i m’he quedat a prop del top20, amb velocitats molt interessants. En la segona he deixat córrer excessivament el trineu no ha sortit un bon resultat. Les errades formen part de la vida”, ha comentat a través de les xarxes. Demà al migdia (13.20 hora catalana) es disputarà la tercera mànega que decidirà els vint pilots que accediran a la quarta i última baixada (14:55 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)