Handbol

El retorn més esperat, aquest dissabte contra el Barça B (20h)

L’últim partit de lliga amb públic a la grada, el 33-34 amb l’Alacant

El Sarrià recupera aquest dissabte contra el Barça B (20 h) la presència de públic a la grada del seu pavelló, un cop complerta la sanció que ha tingut l’equip de Josep Espar sense un dels seus punts forts en els darrers quatre partits de lliga. El duel amb l’Alacant, els incidents al final del qual van acabar amb el càstig al club, va ser el 13 de novembre (33-34) i des d’aleshores l’afició només ha pogut presenciar el 21 de desembre contra el Bidasoa Irun de l’Asobal (25-38) perquè corresponia a la copa.

L’equip sarrianenc ha sumat un punt en aquests quatre partits, el de dimecres contra l’Eivissa en un partit que s’havia ajornat. Queda aquest partit contra el filial blaugrana i la visita del Ciudad Real en aquesta primera fase, després de la qual el Sarrià disputarà la fase de permanència. Els punts d’aquest dissabte, els de la setmana que ve a Màlaga i els del dia 26 no comptaran en la lluita per no baixar, en la què el conjunt de la UES –cuer amb 5 punts– conservarà els punts sempre i quant el Sant Quirze (sisè amb 13 punts) i els balears (setens amb 13 i un partit encara pendent) no acabin dels cinc primers –el Màlaga amb 19 ocupa l’últim lloc per pujar a l’Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)