Atletisme

El Barça es tercer i l’Avinent Manresa cinquè en l’estatal de pista coberta femení

La vilafranquina Benach (València) fa la mínima pel mundial en els 60 m tanques i les blaugrana guanyen els 3.000 m amb Jepjeting i el 4x400 m

L’equip femení del Barça ha finalitzat en la tercera posició i l’Avinent Manresa en la cinquena, en el campionat d’Espanya de clubs de pista coberta que s’ha disputat a Gallur (Madrid). El títol estatal ha sigut pel València amb 96 punts, mentre que la segona posició l’ha ocupat el Playas de Castelló, el campió de l’any passat, amb 80. Les blaugrana han acabat terceres amb 76 punts, a només quatre de repetir el segon lloc de fa un any. L’Avinent Manresa ha ocupat el cinquè lloc amb 48 punts.

El Barça ha aconseguit dues victòries parcials. En els 3.000 m Selah Jepjeting ha guanyat amb 8:59.85, nou rècord del campionat i l’equip de relleus de 4x400 m, amb Eva Santidrian, Geena Stephens, Laura Hernández i Aauri Lorena Bokesa, s’ha imposat amb 3:38.48, també nou rècord del campionat. Les blaugrana han sumat set segones posicions, entre elles la de la campiona olímpica i plusmarquista mundial de triple salt, Yulimar Rojas, que ha disputat la llargada i ha fet la mateixa marca (6,55 m) que la guanyadora.

El millor resultat de l’Avinent Manresa ha sigut el segon lloc de Mònica Clemente en perxa amb 4,10, mentre que Emilia del Hoyo ha acabat tercera en els 60 m tanques (8.46). En aquesta prova la vilafranquina Xènia Benach (València) ha aconseguit la victòria amb 8.11, que és marca mínima pel mundial de pista coberta de Belgrad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)