El Sarrià perd per més del compte amb el Barça B (26-32)

El Sarrià ha perdut contra el Barça B un duel en què els punts en joc no tenien valor per a cap dels dos equips, el líder i el cuer de la lliga en la primera fase i que en la segona no es veuran les cares. Aleix Toro a la porteria i sobretot l’afició a la grada, en el seu retorn al pavelló després de quatre partits a porta tancada, els protagonistes d’un partit vistós i d’anades i tornades fins els últims 5 minuts, després del reconeixement a Guillem Torres.

Adrià Font després de recuperació superava Jordi González en l’u contra u al contraatac (3-1), amb Aleix Toro enllaçant aturades (4 en l’empat a 4). Lozano havia obert el marcador al tercer minut de partit i Oriol Zarzuela donava el primer avantatge als visitants (3-4) amb el seu segon gol seguit, que suposava el 0-3 de parcial. El segon gol de Soler en transició obligava Josep Espar a aturar el rellotge amb la màxima en contra (7-9 16:44) i malgrat el Barça B agafava tres gols de marge (7-10 i 9-12) una superioritat permetia els locals ajustar el marcador amb Toro marcant a porteria buida (11-12). Juli Fina a l’extrem dret tornava a posar el Sarrià per sobre (15-14) després d’un 3-0, que el filial blaugrana replicaria amb un més abans de la mitja part (15-17 Jordi).

Pórtulas i Teixidor trencaven el 0-4 visitant a l’inici de la segona meitat (17-18) però la qualitat individual dels visitants feia que el marge es tornés a ampliar (18-21). Pararols, Toro i Teixidor tornaven a fer la goma (20-21). Ballester superat el minut 15 i el 17 amb Toro erigint-se d’heroi feia el 21-22 i el 22-23 amb un menys pels sarrianencs. Lozano, Pararols i de nou Balle mantenien les opcions a menys de deu minuts (25-26).

Reconeixement

Josep Espar ha demanat temps mort a 5:20 per acabar (25-28) perquè el capità, Guillem Torres, rebés l’aplaudiment del públic, els companys, els rivals i els àrbitres. El pivot, que acaba de ser pare, es retira i no ha arribat a jugar.

Urdangarín ha ampliat la màxima visitant amb dues contres (25-30) que obrien un parcial que acabaria amb el marcador sense fer justícia al que s’havia vist fins aleshores (25-32 a dos minuts).