Esquí

Pol Makuri serà el representant català en els Jocs Paralímpics de Pequín

El fondista del Club d’Esquí Nòrdic l’Arp, amb una hemiparèsia que l’afecta a una cama i un braç de la mateixa part del cos, competirà en les modalitats d’esprint, 12,5 km d’estil lliure i 20 km clàssic

Pol Makuri (Club d’Esquí Nòrdic l’Arp) serà l’únic representant català en els Jocs Paralímpics de Pequín, que es disputen entre el 4 i el 13 de març en els mateixos escenaris que els jocs olímpics. Makuri és tota una referència en l’esquí de fons paralímpic en l’àmbit estatal i participarà en les modalitats d’esprint, 12,5 km d’estil lliure i 20 km clàssic, en la classe LW9 d’esquiadors que competeixen a peu. Nascut el 1991 a La Paz (Bolívia), Makuri es va traslladar a viure a Catalunya als 9 anys i des de petit ha estat molt vinculat als esports de muntanya. Després de 12 anys a l’alt rendiment, el fondista català, amb una hemiparèsia que l’afecta a una cama i un braç de la mateixa part del cos, va segellar la seva plaça olímpica en el mundial de Lillehamer, el mes de gener.

L’altra representant del comitè paralímpic espanyol a Pequín serà el surfista asturià Víctor González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)