Atletisme

Òscar Martínez i Griselda Serret signen el bronze en la prova sub20 del mundial de marxa per equips

El marxador del Cornellà Atlètic ha estat setè en la prova individual (45:25 en els 10 km) i la de Banyeres del Penedès dissetena (51:29)

Els catalans Òscar Martínez (Cornellà Atlètic) i Griselda Serret (Atletismo Alcorcón) han signat el bronze amb la selecció espanyola sub20 en el mundial de marxa per equips que ha començat aquesta matinada a Muscat (Omán). El marxador del Cornellà Atlètic ha ocupat el setè lloc en la classificació individual amb un registre de 45:25 en els 10 km, just després del primer representant estatal, Pablo Pastor, sisè amb 45:23. La victòria ha estat per al xinès Hongren Wang (44.06), que ha liderat també el triomf de la seva selecció. El conjunt xinès ha sumat 4 punts, seguit per Itàlia (10) i per Espanya (13). “Ha estat un cursa força progressiva. Ha començat a un ritme força lent en què ningú volia prendre el comandament per tibar. El circuit, amb moments de pujada, era molt exigent i amb la calor s’ha fet encara més dur. L’última volta ha estat duríssima i he tingut símptomes de defalliment que mai havia notat. En tot cas, estic molt content amb la posició i orgullós d’haver competit aquí a Omán”, ha valorat el marxador català després de la prova. Les condicions de cursa a l’arribada eren de 27ºC i 52% d’humitat.

La marxadora de Banyeres del Penedès Griselda Serret ha arribat dissetena a la meta amb un registre de 51:29. Com a la prova masculina, les representants xineses han fet el doblet amb victòria individual (Yunyan Jiang amb 47:48) i per equps (3). El segon lloc ha estat per Austràlia (12) i el tercer per Espanya (20). Serret també ha fet el seu anàlisi de la prova: “Ha estat mol dur. Era un quilòmetre de pujada i després un de baixada en què els jutges et penalitzaven molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)