Tennis taula

Batussa a les Borges després de l’Europe Cup

Tennis taula. El Wiener Neustadt austríac denuncia que els seus jugadors i l’entrenador van ser atracats i agredits per aficionats a altes hores de la matinada després de la semifinal

Els jugadors i l’entrenador del Wiener Neustadt de tennis taula que van accedir a la final de l’Europe Cup el passat dia 25 a les Borges van ser agredits de matinada amb robatori inclòs per quatre persones –segons la seva versió– als carrers del poble, fet que ha provocat que una de les seves figures, el croat Frane Kojic, tingui algunes fissures a les costelles i estigui de baixa les properes setmanes.

El president de l’Asisa Borges, Enric Vall, admet que hi va haver un enfrontament a altes hores al carrer i que ell mateix va acompanyar els jugadors austríacs i l’entrenament a posar la denúncia als Mossos d’Esquadra. També adverteix que si es demostra que una d’aquestes persones va assistir a la semifinal no podrà entrar mai més a les instal·lacions del club. “Això ens fa molt mal com a club”, assenyala. També recorda, amb tot, que l’actitud dels austríacs tampoc va ser de cavallers. Per les informacions que té el president, els jugadors forans van anar a celebrar la victòria amb un sopar en què van beure gran quantitat d’alcohol. Posteriorment es van traslladar a l’únic pub de la vila i van continuar bevent. Va ser allà quan hi va haver l’incident amb altres persones que presumptament també anaven begudes. Segons la versió austríaca, eren aficionats que havien assistit al partit, fet del qual Vall no té constància.

A Àustria l’entrenador de l’equip, Martin Doppler, ha lligat l’agressió a la victòria com si es tractés d’una vendetta d’aficionats locals. “Vam lluitar i vam guanyar de manera merescuda; el que no pot ser és que et robin i et colpegin després d’això. Ara sempre tindrem por.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)