Esquí

Pol Makuri compleix el seu somni

Esquí de fons. El fondista d’Igualada s’estrena en els Jocs Paralímpics de Pequín i signa un catorzè lloc en els 20 km clàssic. També està inscrit en la prova esprint i en els 12,5 km estil lliure

L’igualadí Pol Makuri Redolad va fer realitat el seu somni i es va estrenar en els Jocs Paralímpics d’hivern de Pequín, amb un 14è lloc (1h05:08) en la prova de 20 km d’estil clàssic, que es va disputar al Centre de Biatló de Zhangjiakou. “He començat la prova amb molta il·lusió, sent conscient que era una cursa llarga, però amb molt bones sensacions des de l’escalfament a la pista. Estava preocupat per com em respondria el cos en les pujades, però m’han anat bé. He esquiat sempre per dins les petjades, gaudint de cada pas i de cada lliscament”, va explicar el fondista. Per a Makuri, inscrit també en l’esprint i en els 12,5 km estil lliure, els 20 km són la seva principal especialitat, tenint en compte que té una hemiparèsia de naixement, un tipus de paràlisi cerebral que li afecta la part dreta del cos. La victòria va ser per al japonès Taiki Kawayoke (52:52).

Entre els noms propis de la jornada, va destacar la surfista de Perpinyà de 47 anys Cécile Hernandez, campiona en snowboard cross. Amb una esclerosi múltiple des de fa disset anys, ja havia assolit una medalla de plata en els Jocs del 2014 i una de bronze en els del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)