Ciclisme

Bon paper del Massi-Tactic el GP Oetingen belga

Dotzè lloc per a la polonesa Aurela Nerlo, del Massi-Tactic UCI Women’s Team, en el Gran Premi Oetingen; la clàssica d’un dia (1.1) disputada a Bèlgica sobre un recorregut de 117 km. Mireia Benito, Nathalie Eklund, Mireia Trias –38a i millor corredora estatal–, Spela Kern, Sofia Gomes i Belén López completaven la formació de l’equip del Baix Ter, que fa un any tornava amb Kern, 33a, com la més ben classificada.

“És excel·lent, cal destacar el gran treball de tot l’equip que ens permet seguir sumant punts UCI. Vam tenir la mala sort de patir les caigudes de l’Spela i de la Nathalie quan quedaven 7 quilòmetres” destaca el president del club, Sergi Güell. El GP Oetingen obria la temporada de llambordes pel Massi-Tactic, que acudirà a diverses curses a Bèlgica i al nord de França entre aquest mes i el que ve. La següent, però, és el 27 de març a Pontevedra en la cita inaugural de la copa d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)