Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría ja són a semifinals de l’Estrella Damm Reus Costa Daurada

La jugadora local i l’extremenya han superat amb suficiència les joves Carmen Goenaga i Beatriz Caldera (6-3 i 6-1)

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría continuen amb pas ferm en l’Estrella Damm Reus Costa Daurada Open i han segellat l’accés a les semifinals després de superar amb autoritat Carmen Goenaga i Beatriz Caldera (6-3 i 6-1). Les joves rivals, que havien protagonitzat la primera gran sorpresa del torneig amb el triomf sobre les germanes Sánchez Alayeto, han oposat certa resistència en el primer set, però en el segon han pagat el desgast dels partits anteriors i no han tingut cap possibilitat davant el bon nivell exhibit per les segones caps de sèrie. En el global del partit, Sánchez i Josemaría han acreditat 41 punts guanyadors per només 9 de les seves rivals. La pista central del Pavelló Olímpic de Reus, amb l’heroïna local Ari Sánchez com a gran protagonista, ha presentat una molt bona entrada. De fet, ja no queden entrades pels partits del cap de setmana. Les rivals de la catalana i l’extremenya en semifinals seran Marta Ortega i Beatriz González, que en els quarts de final s’han desfet de Virginia Riera i Patricia Llaguno, per 6-2 i 6-4.

En l’altra part del quadre ja ha quedat definida també la primera semifinal. S’enfrontaran les primeres caps de sèrie, la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Ale Salazar contra Verónica Virseda i Barbara Las Heras, que han superat respectivament Elisabet Amatriain i Carolina Navarro (6-2, 4-6 i 6-0) i Jessica Castelló i Alix Collombon (6-3, 3-6 i 4-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)