Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría jugaran la final de l’Estrella Damm Reus Costa Daurada

S’han classificat al superar per 6-1 i 6-3 Ortega i González en la semifinal

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josematía s’han classificat per la final de l’Estrella Dam Reus Costa Daurada. Ari Sánchez lluitarà pel títol en el torneig del World Pàdel Tour de casa seva després d’haver superat en la final la madrilenya Marta Ortega i la malaguenya Bea González per 6-1 i 6-3. Les rivals pel títol serà la parella número 1 mundial formada per la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar que han derrotat en l’altre semifinal per 6-4 i 6-2 a la toledana Verónica Virseda i la madrilenya Barbara de la Heras.

Ari Sánchez i Paula Josemaría, la segona parella del rànquing mundial, s’han imposat en el primer set molt ràpidament, i després del 0-1 en contra han guanyat els sis jocs següents de manera consecutiva fent tres trencaments de servei a les seves rivals. En el segon s’han avançat amb un 2-0, però Ortega i González han anivellat el set. Un nou trencament de servei en el sisè joc els hi ha obert les portes a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)