Pàdel

Ari jugarà la final de casa

Pàdel. Fent parella amb Josemaría, guanya la semifinal (6-1 i 6-3) contra Ortega i González

Ari Sánchez es va classificar brillantment per a la final del torneig World Padel Tour que es juga a Reus, a casa seva, i avui fent parella amb Paula Josemaría lluitarà pel títol de l’Estrella Damm Reus Costa Daurada que es disputa al Pavelló Olímpic de Reus. La reusenca i l’extremenya van derrotar amb comoditat en la semifinal la madrilenya Marta Ortega i la malaguenya Bea González per 6-1 i 6-3. Les rivals pel títol seran la parella número u mundial formada per la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar, que van derrotar en l’altra semifinal (6-4 i 6-2) la toledana Verónica Virseda i la madrilenya Bárbara de la Heras.

Ari Sánchez i Paula Josemaría, la segona parella del rànquing mundial, es van imposar molt ràpidament en el primer set i després del 0-1 en contra van guanyar els sis jocs següents de manera consecutiva fent tres trencaments de servei a les seves rivals (6-1). En el segon set en van avançar amb un 2-0, i van arribar als vuit jocs guanyats consecutius. Ortega i González van anivellar el set, però un nou trencament de servei en el sisè joc els va obrir les portes de la final (6-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)