Atletisme

Mercè Rosich, la primera presidenta de la federació

Atletisme. La dirigent manresana supera Joan Villuendas en les eleccions per 53 vots a 32 i, si no hi ha reclamacions, demà assumirà el càrrec de manera oficial

Si no hi ha reclamacions, Mercè Rosich (Manresa, 1952) es convertirà demà en la primera presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) des que es va crear l’organisme, el setembre del 1915. La dirigent manresana va rebre el suport de 53 vots, contra els 32 de Joan Villuendas (Castellbel i el Vilar, 1952), que ha liderat l’atletisme català en l’última dècada (2012-22).

Rosich, que en les últimes eleccions es va quedar a les portes de la victòria (37-36, favorable a Villuendas), ja “percebia la sensació de canvi” en les nombroses trobades amb clubs de Catalunya i destaca la fita històrica de ser la primera presidenta de la FCA. “Em feia molta il·lusió. Durant aquests quatre anys he mantingut les ganes i penso que estem capacitats per liderar un bon projecte. Encara fa més il·lusió que les eleccions hagin coincidit amb la setmana del 8 de març i estic molt orgullosa que de les 21 persones que formen part de la meva junta, deu siguin dones”, confessa la nova presidenta. L’equip de Rosich estarà integrat per Carles Baronet, Jordi Molins, Xavier Sagrera, Judit Ester, Pilar Mínguez, Betania Duarte, Elena Poquet, Paco Piñera, José Luis Giménez, Pau Galiana, Josep Massa, Juli Niubó, Joan C. Gavaldà, Eva Buxadé, Cristina Vila, Gema Barrachina, Núria Iglesias, Sandra Hernández, Romà Brusés i Benito Nogales, i Quim Erta serà el nou director tècnic. Amb el lema Per una federació amb impuls, la nova dirigent de la FCA confia que de mica es vagin veient la il·lusió i els canvis que pretén portar a terme la nova junta. En tot cas, Rosich agraeix el gest de Villuendas de felicitar-la només conèixer els resultats i en aquest sentit subratlla que compta amb tothom. “A la FCA hi haurà moltes comissions, i vull que siguin molt actives. Vull incorporar tots els clubs, tant si m’han votat com no. L’atletisme l’hem de fer entre tots i l’hem de fer més visible”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)