Esquí

Salarich, segon a Andorra en l’eslàlom de les finals de la copa d’Europa

Quim Salarich (Vic 1994) ha aconseguit el segon lloc a l’eslàlom de les finals de la copa d’Europa que es disputen aquesta setmana al Principat d’Andorra. L’esquiador olímpic de 28 anys establert a Malla ha fet un temps d’1:46.62, a 1.51 del primer classificat, Alexander Steen Olsen. El tercer ha estat l’austríac Joshua Sturm. Per a l’osonenc, que diumenge competeix a les finals de copa del món de Courchevel (França) després d’haver-se classificat entre els 25 millors –23è–, aquest és el tercer podi de la temporada al circuit europeu.

“Estic molt content d’aquest resultat a les finals de copa d’Europa amb la meva millor marca personal després d’acabar segon. He fet una primera mànega molt sòlida. Sabíem que la pista perjudicava una mica els dorsals que no eren dels primers, però hem fet una carrera molt intel·ligent”, ha destacat, “A la segona mànega, hem sortit a empènyer. Ho hem intentat i el 70% de la cursa ha sortit. Al final, he comès un error gran que pensava que m’havia deixat fora del podi, encara que quan he vist que la gent cridava ja he vist que estava en un bon lloc. El resultat em dona una confiança brutal per a les finals de copa del Món. La temporada està sent brutal i ara a posar la cirereta del pastís a les finals”, ha assegurat Quim Salarich, a la meta de la pista Avet de Soldeu-El Tarter.

Per la seva banda, el català Àlex Puente ha estat 23è amb 1:50.71 a 5.60 del campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)