Esquí

Salarich és cinquè en l’eslàlom de la final de la copa del món, el seu millor resultat de sempre

Fa el millor temps en la segona mànega i es queda a només 20 centèsimes del podi

Quim Salarich ha tornat a aconseguir un impressionant resultat i ha finalitzat en la cinquena posició de l’eslàlom de la final de la copa del món que s’està disputant a l’estació francesa de Corchevel. Aquesta cinquena posició és la millor que ha aconseguit mai l’esquiador osonenc en la copa del món. L’osonenc no ha fet una bona primera mànega i ha acabat el 25è, però en la segona ha vet una baixada extraordinària i ha assolit el millor temps. Ha remuntat vint posicions i s’ha situat en la cinquena plaça. amb un temps total de 1:35.49, i s’ha quedat a només 20 centèsimes del podi.

La victòria ha sigut pel noruec Atle McGrath amb 1:34.52, que ha superat per 37 centèsimes el seu compatriota Henrik Kristoffersen (1:34.89). La tercera posició l’ha ocupat l’austríac Manuel Feller amb 1:35.29

Quim Salarich ha finalitzat en la 20a plaça de la general de la copa del món amb 156 punts. Henrik Kristoffersen ja s’havia assegurat el títol amb 451 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)