Ciclisme

Kaden Groves s’apunta l’esprint a Perpinyà

Simon Yates perd 32 segons en la general i Richie Porte abandona

Kaden Groves (BikeExchange) és el vencedor de la segona etapa de la Volta, de 202,4 quilòmetres de L’Escala a Perpinyà en un esprint en què l’australià era llançat pel seu company i líder de la general, Michael Matthews, i superava en l’últim esforç l’alemany del Bahrain Phil Bauhaus.

L’olotí Adrià Moreno (Burgos BH) entrava en l’escapada del dia, que compartiria amb Jonas Iversby Hvideberg (DSM) i Joan Bou (Euskaltel) des del desè quilòmetre i després dels 8 primers neutralitzats. El marge arribaria a superar els cinc minuts. Superat el tercer port del dia, Belitres a 60 per acabar i després de Perafita i Frare, les acceleracions al darrere –amb vàries caigudes pujant i baixant i Marc Soler (UAE) o Roger Adrià (Kern Pharma) implicats, sense conseqüències– feien que Richie Porte es despengés i acabés posant el peu al terra.

La fuga era absorbida pel gran grup a poc menys de 30 quilòmetres per a l’arribada i, a menys de 16, una ratxa de caigudes deixava Simon Yates (BikeExchange) despenjat del gran grup i cedint 32 segons a meta mentre al davant i amb vent la resta de favorits a la general col·laboraven amb relleus per entrar a Perpinyà formant un grup molt reduït d’una quarantena d’homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)