Esquí

El català Aymar Navarro pateix un greu accident però sembla fora de perill

L’esquiador català Aymar Navarro (Les, Val d’Aran 1989) ha patit un greu accident al Bec des Rosses (Verbier, Suïssa), lliscant-se diversos metres i copejant-se contra les roques del vessant per on baixava, en les finals del Freeride World Tour. La competició ha estat detinguda durant més de 20 minuts, fins que l’helicòpter de rescat ha pogut arribar fins on hi havia Navarro.

Des del Freeride World Tour han emès un comunicat en el que tranquil·litzaven sobre l’estat de Navarro, que es troba fora de perill. “El 26 de març del 2022, l’esquiador català de freeride Aymar Navarro ha estat víctima d’un accident durant l’etapa FWT que es desenvolupava al Bec des Rosses a Verbier, Suïssa”, diu el comunicat. “El pronòstic vital d’Aymar no està compromès. Es queixa d’una espatlla i sospitem un possible traumatisme cranial. Aymar està sent transportat a l’hospital per sotmetre’s a més proves mèdiques”, finalitza l’escrit del Freeride World Tour.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)