Waterpolo

Astralpool Sabadell-Mediterrani i smt Mataró-Terrassa en les semifinals pel títol de lliga

El ‘play-off’ s’iniciarà el proper dijous 7 d’abril

Després de finalitzar aquest cap de setmana la fase regular de la divisió d’honor femenina ja han quedat decidits els emparellaments del play-off de semifinals i les dates. L’Astralpool Sabadell ha acabat primer amb 63 punts, dos més que el stm Mataró, mentre que el CN Terrassa ha ocupat la tercera plaça amb 55 punts i el CE mediterrani la quarta amb 48.

En les semifinal el primer s’enfrontarà al quart, Sabadell-Mediterrani, i el segon jugarà contra el tercer, Mataró-Terrassa, per les dues places de la final on es decidirà el títol. Les semifinals i la final es disputaran al millor de tres partits, i les semifinals s’iniciaran el proper dijous 7 d’abril. El segon partit es jugarà el dissabte 9, i si fos necessari el tercer es jugaria a la piscina del millor classificat en la fase regular el diumenge 10. També es coneixen les tres dates de la final. El primer partit es jugarà el dimecres 13, el segon el divendres 15 i si fos necessari el tercer es disputaria el dissabte 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)