Empat del Sarrià a Zamora (31-31)

El Sarrià guanyava 8-15 a la primera meitat

El Sarrià ha empatat a Zamora un partit en què mai ha anat per darrera en el marcador. L’equip del Gironès comptava amb només sis jugadors amb fitxa del primer equip i vuit dels equips de la base. El Zamora ha empatat a 30 un minut i mig per acabar, Pórtulas de flai feia el 30-31 i un penal comès per Mauro Jaureguiberry a 23 segons permetia Bella (12 gols) empatar a 15 segons.

El Sarrià havia començat molt bé (0-3) i al minut 11 es situava 3-7 al marcador, amb els castellans amb un menys. Les aturades de Toro i Pórtulas situaven la màxima (3-8) i Teixidor l’enfilava (5-11) amb el seu cinquè gol tot i la inferioritat visitant i, amb només 8 gols encaixats al minut 25 mantenia el marge (8-14) i, amb una nova exclusió local, Gutiérrez marcava el 8-15 amb una gran circulació de pilota abans que la pressió dels locals escurcés la diferència a la mitja part (12-17).

El Zamora trobava la porteria del Sarrià amb molta facilitat a l’inici de la segona meitat (17-20) i Espar havia de demanar temps mort al 37’ i, després, Lucea amb dos gols recuperava els cinc d’avantatge. Les segones opcions dels locals després de les aturades de Biosca (penal) i Toro ajustaven de nou el marcador (21-24). Els últims 9 minuts començaven amb els locals a dos (25-27) i el Sarrià amb un menys, moment en què entre el setè gol de Teixidor i l’aturada de Toro refredaven l’Ángel Nieto. El novè de Lucea (26-29) servia al Sarrià per mantenir l’intercanvi però el Zamora es posava a un sol gol a 2:40 en un mal replegament visitant.