El stm Mataró guanya en els penals el primer partit de la semifinal contra el CN Terrassa

El temps reglamentari acaba amb un 7-7 i en les penes màximes s’imposa per 4-3

El stm Mataró ha guanyat en els penals el primer partit del play-off de la semifinal de la lliga contra el CN Terrassa. Les mataronines han anat a remolc durant tot el partit després de començar amb un 0-3 en contra. Han empatat dues vegades (4-4 i 7-7), i aquest darrer empat ha arribat a dos minuts del final i ha estat el definitiu i amb el que s’ha acabat el temps reglamentari. En els penals les egarenques s’han avançat amb un 0-2, però les mataronines s’han refer i s’han emportat la primera victòria. El segon partit es disputarà dissabte a l’Àrea Olímpica de Terrassa (18 h).

Les egarenques han iniciat el partit molt més centrat i inspirat de cara a la porteria contraria i amb dos gols de Peña i un de Camus s’ha avançat amb un 0-3 després el primer quart. El Mataró no ha estat gens encertat en atac en els primers minuts, amb xuts desviats i pilotes al pal, i no ha marcat fins el minut onze de joc. Bach i Timofeeva han reduït la diferència (2-3) i poc després Ortiz ha marcat de penal. Morell a situar el 3-4 a setze segons per arribar al descans, i als disset de la represa Sevenich ha anivellat el partit (4-4). Les egarenques han respost amb dos gols, Panicello i Camus, i s’han tornat a avançar. Espar ha deixat la diferència en un mínim 5-6 al final del tercer període. El Terrassa s’ha tornat a avançar de dos gols en l’inici dels darrers vuit minuts amb un gol de Domènech, però Van de Kraats i Espar han empatat pel Mataró a dos minuts del final,. Els dos equips han tingut ocasions i s’ha arribat als penals.