El Mediterrani fa la campanada contra el CN Sabadell (7-9)

L’equip de Marian Díaz guanya el primer assalt de la semifinal de lliga a Can Llong

El CE Mediterrani ha fet la campanada en el primer assalt de la semifinal de lliga i s’ha imposat a l’Astralpool CN Sabadell a Can Llong per 7-9 (2-1, 2-4, 2-1 i 1-3). L’equip de Marian Díaz, amb un gran defensa, s’ha mostrat més fresc en el tram final i s’ha acabat emportant el triomf contra el subcampió de l’Eurolliga, que tenia la baixa de Maica García, amb una fissura a la costella. El segon partit es disputarà dissabte a la piscina Josep Vallès (12 h).

Després d’un primer quart local (2-1), el Medi ha vist porteria amb més claredat en el segon, amb Sarah Lizotte com a principal referent. S’ha arribat a l’equador amb avantatge barcelonina (4-5) i això que Laura Ester li aturat un penal a Paula Crespí. Les defenses s’imposaven al joc d’atac i l’equilibri s’ha mantingut fins a l’últim quart. A 2 minuts del final el resultat era d’empat a 7, però un gol de Paula Crespí en superioritat i l’últim de Clara Espar han segellat la victòria del Medi, que dissabte tindrà una primera oportunitat de certificar l’accés a la final. Si hi ha un tercer partit es tornarà a jugar a Can Llong diumenge (12.45 h).