Tennis taula

L’Asisa Borges Vall es classifica per la final de la superdivisió

Guanya per 4-1 l’Hortitec Alzina en el partit de tornada de la semifinal i lluitarà pel títol contra l’Arteal

L’Asisa Borges Vall s’ha classificat per la final de la superdivisió al derrotar per 4-1 l’Hortitec Alzira en el partit de tornada de la semifinal. El conjunt de les Garrigues ja va guanyar el partit d’anada per 2-4. El seu rival en la lluita pel títol de la màxima categoria estatal serà l’Arteal Santiago que ha eliminat al Cajasur Priego. El partit d’anada serà el dia 22 a Santiago de Compostel·la i la tornada el 29 o el 30 d’abril a les Borges Blanques.

En la tornada de la semifinal el Borges s’ha avançat amb un 3-0 i ja s’ha assegurat passar a la final, ja que si perdia la resta de partits s’imposava en la semifinal. Les victòries han sigut de Marc Duran contra José Carlos Guillot (3-1), d’Alberto Lillo enfront Àngel Balaguer (3-1) i de Joan Masip contra Libre Sancho (3-0). L’únic punt que ha perdut el conjunt lleidatà ha sigut en el quart partit en que Lillo ha estat derrotat per Guillot (0-3). Duran ha aconseguit el punt definitiu de la victòria en imposar-se per un ajustat 3-2 a Sancho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)