L’Astrapool Sabadell venç el Mediterrani (11-12) i força el tercer partit de la semifinal

L’Astralpool Sabadell, el vigent campió, no s’ha deixat tornar a sorprendre i ha vençut aquest migdia a la piscina Josep Vallès del Mediterrani per11-12 (3-2, 4-4, 1-4 i 3-2) en el segon partit de la semifinals de la lliga, en el qual s’ha sobreposat a la baixa sensible de la boia Maica Garcia. L’equip David Palma va perdre a casa el primer per 7-9 i demà tornarà a Can Llong (12.45 h) per intentar sentenciar l’eliminatòria davant d’un rival molt complicat.

El Mediterrani ha marxat de dos gols en el segon quart (4-2, 6-4 i 7-5), que s’ha acabat amb 7-6. Els tres gols de la visitant Nona Pérez –4 en total–en aquest període han estat fonamentals per a les vallesanes. L’Astralpool Sabadell s’han avançat per primer cop en el tercer quart amb dos gols seguits de Margaret Ann Steffens (7-8). Les de Marian Díaz han seguit lluitant tot i que l’1-4 en el tercer quart els ha fet mal. Dos gols de Clara Espar, un altre de Sarah Puanani, l’actitud defensiva i les aturades de Natasha Trojhan, però, l’han mantingut dins del partit (7-8, 9-10, 10-11) fins que, a 4:14 del final, la mateixa Puanani ha empatat de penal (11-11). Serrano, quan faltaven 3:4, ha avançat de nou les visitants (11-12) i ha sentenciat. El Medi ha tingut un darrer atac amb 33 segons que no ha aprofitat.