Ciclisme

Guillem Suriñach i Mireia Benito, campions a Torregrossa

Torregrossa ha proclamat els campions de Catalunya de contrarellotge individual de totes les categories, amb 300 participants en un recorregut de 17 quilòmetres per a les categories elit i sub-23 i d’11 per a la resta.

El rus Lev Gonov (Catalunya Barcelona Club Ciclista) és el més ràpid amb 21:37 i Guillem Suriñach (Controlpack) campió català elit amb 22:29 després de ser tercer l’any passat. Francesc Gironés (Energia Nufri-CC Pardinyes) i Aleix Sierra (Team SmartDry-Girona) completen el podi i Sergi Darder (Drone Hopper-Gsport) Bernat Tarrés (Team SmartDry-Girona) i Raúl Carmona (Controlpack) són els tres millors sub-23.

Mireia Benito (Massi-Tactic), amb un temps de 25:02 en el recorregut llarg, s’endú el títol femení i Maria Banlles (Sopela Women’s Team), a un minut, és segona i millor sub-23. Patrícia Ortega (Sopela Women’s Team), que tornava a la competició després de la lesió i defensava el títol del 2021 era segona elit. Martina Moreno (Massi-Tactic) era la segona sub-23 i, els bronzes, són per a Cristina Vila (CC Le Boulou) i Mireia Trias (Massi-Tactic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)