Hoquei sobre herba

El Junior s’estrena en l’EHL i passa a la semifinal

Hoquei sobre herba. Les de Sant Cugat guanyen el Düsseldorf en els ‘shoot outs’ i demà s’enfrontaran a l’Amsterdam per un lloc en la final

El debut del Junior en l’Euro Hockey League (EHL), la màxima competició de clubs europea, no podria haver anat millor i es va classificar per a la semifinal de manera brillant. Les de Sant Cugat van derrotar en els quarts el Düsseldorf en el llançament de shoot outs després que el partit finalitzes amb empat, 0-0. El conjunt alemany es va avançar en els shoot outs, però tres aturades de la portera Jana Martínez –escollida millor jugadora del partit– i els dos gols de Georgina Oliva i Carlota Petchame van capgirar aquest desempat i els van donar la classificació. El rival del Junior en la semifinal de demà (11.45 h) serà l’Amsterdam, que va eliminar el Club de Campo madrileny, també en els shoot outs, per 2-0, després de l’empat (1-1) en el temps reglamentari.

El partit va ser força anivellat, tot i que el Düsseldorf va disposar de millors ocasions per avançar-se. Les defenses i les porteres van evitar que s’inaugurés el marcador. En els primers minuts del segon període, el conjunt alemany va disposar d’un penal córner però no va poder superar la portera del Junior i es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial. El domini de les alemanyes va continuar fins al darrer quart, en què el Junior va anar més a l’atac a buscar el gol i va disposar d’un parell de bones ocasions molt seguides. En els darrers minuts el conjunt vallesà va veure dues targetes verdes i va saber aguantar fins al final del partit amb el 0-0. Els shoot outs van decidir la classificació del Junior per a la semifinal.

L’Egara goleja en l’EHL Cup

El Club Egara es va classificar per a la semifinal de l’Euro Hockey Ranking Cup, la segona competició europea, que es disputa a les seves instal·lacions. Els egarencs van guanyar de manera clara per 1-8 el Post SV austríac en els quarts, després de dominar des de l’inici, amb dos gols abans del minut tres i arribar al descans amb un 1-4. Per l’Egara van marcar Marc Recasens (2), Xavier Gispert (2), Lluís Mercadé, Martí Soler, Àlex Gil i Ignasi Prat. El seu rival en la semifinal serà el Rotterdam neerlandès, que va derrotar per 6-0 el Three Rock Rovers irlandès.