Tennis

Robredo penja la raqueta amb emoció al Barcelona Open Banc Sabadell

L’olotí de 39 anys Tommy Robredo s’ha acomiadat avui del tennis professional perdent per un doble 6-1 contra el valencià Bernabé Zapata (119è) a la pista central Rafa Nadal del seu club, el RCT Barcelona-1899, davant de la seva gent, i en el seu torneig de capçalera, el Barcelona Open Banc Sabadell, en el qual va debutar signant una gran actuació –vuitens–quan tenia 16 anys el 1999, amb triomf sobre l’italià Davide Sanguinetti i el rus Marat Safin. En el tercer partit, va caure davant del nord-americà Todd Martin, vuitè del món en aquell moment. El darrer campió català del torneig –2004 davant de Gaston Gaudio– i també darrer finalista –2006 contra Rafa Nadal– ha agraït el suport de l’afició que no li ha fallat i l’ha animat en tot moment tot i la inferioritat davant d’un jugador amb més ritme que s’ha apoderat amb contundència del centre de la pista. Procedent de la prèvia, Zapata ha fet un partit rodó i sense fissures. L’olotí s’ha acomiadat saludant l’afició des del centre de la pista i dimecres rebrà un homenatge del club. “Poder acabar aquí a casa és un somni. Bernabé ha jugat molt i molt bé i mai no m’ha deixat entrar en el partit”, ha declarat Robredo, que s’ha mostrat agraït: “Aquí el públic mai ha fallat. Un agraïment immens al club, a la meva gent i a tota la família.” El seu tècnic, Narcís Pelach i diversos col·laboradors han lluït una samarreta amb el seu nom. El català ha jugat 44 partits al Barcelona Open Banc Sabadell, amb un balanç de 27 triomfs i 17 derrotes en vint participacions.

L’organització del BOBS també ha fet i ha penjat un vídeo en què diversos extennistes contemporanis a Robredo com Carles Moyà, Juan Carlos Ferrero, Guillermo Coria, Andy Murray o David Nalbandián li reten homenatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)