Tennis taula

L’Asisa Borges Vall afronta demà el primer duel pel títol de la superdivió

Visita la sala de joc de l’Arteal Santiago (18 h) en el partit d’anada

L’Asisa Borges Vall juga demà el partit d’anada de la final pel títol de la superdivisió amb la visita a la sala de joc de l’Arteal Santiago (18 h). El conjunt de les Garrigues buscarà la victòria o si més no un bon resultat de cara al partit de tornada que es disputarà el dissabte 30 d’abril (17 h) al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

El Borges ha arribat a la final de la màxima categoria estatal després de ser primer del grup 2 de la fase regular de la lliga i superar l’Universidad de Burgos en els quarts de final i a l’Hortitec Alzina en la semifinal, guanyant els partits d’anada i tornada. El conjunt gallec va ser el segon del grup 2, en els quarts es va desfer del Leka Enea d’Irun, després de perdre a casa i remuntar a fora, i en les semifinals va sorprendre al Cajasur Priego, el campió, i el va derrotar en els dos partits.

El Borges i l’Arteal es van enfrontar en la fase de grups i el conjunt lleidatà es va imposar en els dos partits, 1-4 a Santiago de Compostel·la i 4-2 a les Borges Blanques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)